Ny tröja från Ralph Lauren ♡

Mammas älskling i ny ljuvlig tröja från Ralph Lauren som vi hittat på Babyshop – HÄR (adlink)♡ Aningen för stor men det ser sååå mysigt ut tycker jag. Jag vet inget finare än en lite för stor vit kabelstickad bomullströja under varma sommarkvällar. Love Love Love! ♡

 

 

Hur mår ni hjärtan? Jag och Benjamin har kört megastorstäd här hemma idag. Vi har städat hela dagen. Typ. Skurat varenda vrå, bäddat rent i sängen, tvättat flera maskiner tvätt och avslutade med att bada mini innan han skulle hoppa i säng. Nu sussar han sött och jag har krypt upp bredvid min stora älskling (som är hemma lite tidigare från jobbet idag) i soffan och varvar ner litegrann innan vi också ska krypa ner. Jag är såå trött ikväll och var jätte nära på att somna när jag nattade Benjamin. Har ni en mysig kväll?

Vi hörs imorgon igen.

KRAMISAR

7 GILLA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − åtta =