Vår påskafton ♡

Igår var vi på påskaftonsmiddag hemma hos min älskade mamma med hela min familj. Vi hade en såååå mysig kväll med gudomligt god mat, påskäggs-skattjakt, massa mys, skratt och trevligt sällskap ♡ Mamma hade dukat sååå fint som alltid. 

 

Fantastiskt god förrätt ♡

 

Min älskade lilla systerdotter Sienna. Helt underbar är hon och om en vecka ska hon döpas och jag har fått äran att bli hennes gudmor, precis som jag är även till hennes storasyster. Så tacksam och lycklig ♡

 

Mosters älskade stora tös ♡ Bästa mormor (mamma) hade styrt upp påskäggs-skattjakt med karta och allt ♡ Helt spänd var hon när hon letade och lite nervös att påskharen skulle hoppa fram bakom något hörn ♡

 

Min älskling fick massa fina påskpresenter från både mormor och kusinerna ♡ Gladast blev han för dekorationen på mormors paket, den var suuuperkul och han har lekt med den hela dagen idag hihi ♡ Mamman blev gladare för innehållet.

 

Tre små älsklingar ♡

 

Desserten var supermumsig och väääldigt påskig och fin ♡ Min mamma är så duktig och piffig.

 

 

Ännu en fantastisk dag igår alltså. Trots snöblask ute så hade vi det verkligen såååå mysigt! Jag trivs som bäst när jag får vara med mina käraste ♡

Idag bestämde sig solen för att titta fram och vi har haft storstädning i vårt orangeri. Förra sommaren när vi precis flyttade in så hann vi inte göra något med det så det har sett riktigt tråkigt ut men nu är där kliniskt rent och fint ute och lite nya möbler och växter gjorde susen. Nu ska jag bara fixa lite kuddar och plädar och ljuslyktor mm så blir där en perfekt plats att hänga på i sommar. Där blir så varmt inne så det är perfekt de dagar då det inte är tillräckligt fint för att sitta ute men man ändå vill få utomhus-trädgårdskänsla. Även perfekt att flytta in där de sommarkvällar man suttit ute men när det börjar bli lite kallt framåt kvällen, tända lite ljus och hoppa in där, lovely! Är så glad vi har det och jag ser fram emot många härliga stunder där i sommar. Ska visa er bilder på resultatet sen såklart.

Nu ska jag krypa ner bredvid mina älsklingar.

Sov sött kära ni!

KRAMAR

9 GILLA

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 1 =